Välkomna sommaren med rätt stil

Sommaren är på ingång och det är dags att se över garderoben och till viss del årets mode. Bara för att något är modernt behöver det inte vara förenligt med din stil, men du kan hämta inspiration och förhoppningsvis hitta ett sätt att få in några trendiga plagg och matcha dem med din befintliga garderob. Det kan vara knepigt

att hänga med i alla trender och det behöver man faktiskt inte göra så länge man hittat en stil man trivs med. Istället får man glädjas åt att en trend innebär ett stort utbud av specifika modeller eller färger, och man får då passa på att handla på sig favoritmodellerna, så man står sig under trender som inte faller en i smaken.

Märkesbutikerna har koll

De stora märkena är snabba att ändra kollektionerna efter modet, eller kanske snarare göra kollektioner som banar väg för nya trender. Om du hittar märkeskläder som du trivs med, kan du därför vara ganska säker på att du håller dig moderiktig. På samma sätt kan det nästan inte gå fel med märkeskläder från kidsbrandstore.se till barn och ungdomar.

En välvårdad helhet

Tänk på att en snygg outfit kan förstöras om hår, skägg och hy inte ser välvårdat och stylat ut. Det kommer hela tiden nya skönhetsprodukter för män, så det finns inte längre några ursäkter för att inte skapa sig en optimal skönhetsrutin. Olika stilar passar till olika hår och skägg, så se till att välja en stil som passar dig. På så sätt får du ett välvårdat och personligt utseende på samma gång.

Korta shorts

Om man följt damtrenderna under en tid, så har man inte kunnat undgå att shortsen blivit allt kortare år efter år. I år blir shortsen kortare även för män, men oroa dig inte, med korta menas inte att du behöver visa halva skinkan. Dock är det desto mer av låren som visas med de trendiga shortsen, men då dessa sågs redan förra året har du kanske vant dig vid det här laget. Du kan dock fortfarande hitta längre modeller som går över knät om det känns mer som du.

Väskor i all världens former

Om du inte spanat in väskdesigner på butikshyllorna i år, så kommer du troligen bli glatt överraskad. Det har länge varit ett ganska begränsat utbud för män och man har ofta bara kunnat välja mellan stora ryggsäckar, arbetsväskor eller sportbags i relativt enformiga designer och färger. I år är det lätt för dig att hitta personligare väskor och dessutom i mindre och behändigare storlekar. Det finns till exempel massor av olika väskor i designen ”messenger bag” i läder eller canvas, som passar till de flesta stilar. I den miljövänliga andan syns även allt fler snygga tygpåsar, som inte enbart är avsedda för shopping utan absolut kan användas som en väska i allmänhet.

Om man inte har lust att sätta sig in i alla nya trender men likväl vill känna sig moderiktig, så behöver man egentligen bara syna ett par affärer och skapa sig ett intryck av vad som verkar vara populärt.

mts_best