Trender inom herrmode

Från återvinning till ljus denim – så ser trenderna för 2019 ut. Här är guiden för dig som vill ha koll på herrmode. En guide för dig som vill ha koll på vad du ska klä dig i och vad som kan hängas undan i garderoben.

Den klassiska manchesterbyxan

Manchesterbyxor är ett hett plagg i år. Tyget manchester ger en avslappad känsla och fungerar därför som ett mycket bra alternativ till exempelvis chinos. Matcha gärna byxan med en enkel pikétröja och ett par slippers för en avslappnad stil. För den som vill se mer proper ut kan byxan gärna bäras tillsammans med en kavaj med mer ledigt stuk. Varför inte matcha byxan med en kavaj i tweed? Lägg till en snygg skjorta, slips och ett par skor av bra kvalitet så är du redo för dagen!

Kör på badbyxor av återvunnet material

Det har blivit väldigt populärt att producera framförallt badkläder för både män och kvinnor av återvunnen plast. En del designers och producenter väljer även att satsa på återvunnen plast som kommer från havet. Var miljömedveten och snygg i sommar och köp (om du behöver ett par nya) badbyxor av återvunnet material.

Några måsten inför sommaren….

En klassiker som alltid fungerar är så klart randigt! En snygg, randig, långärmad tröja eller t-shirt som matchas med ett par enkla blå chinos är en stil som är perfekt för såväl sommardagar som sommarnätter. Gå barfota för en avslappnad känsla på landet, eller sätt på dig ett par snygga loafers eller sandaler.

Andra härliga sommarplagg är till exempel ljus denim, kortärmade skjortoroch skon espandrillo. Matcha med ett par färgglada solglasögon, eller ett par i 70-tals anda, eller enkla stilrena, samt en enfärgad totebag och du är färdig för semester.

Klä dig i vitt!

Nu när sommaren är här är såklart den vita t-shirten ett säkert kort. Vit t-shirt är bland det snyggaste som finns tillsammans med solbruna armar. Enkelt, men ack så klassiskt snyggt! Matcha med jeansshorts, chinos eller jeans och outfitten är klar!

Jackor

För kalla sommarnätter och den ankommande hösten behövs så klart en jacka och varför inte köra på denna från Moose Knuckles, som passar allt från rebellen, festprissen till den levnadsglada! För de svala sommarkvällarna och sommarnätter är så klart en enkelt skuren tunn jacka eller en i jeans ett perfekt alternativ.

Och sist men inte minst…

Här bör även linnebyxan nämnas! Ett perfekt plagg för senvåren, sommaren och tidig höst. Funkar som avslappnad semesterbyxa, uppklätt till jobb och till och med till fest! Välj en byxa i linne i antingen en beige eller ljus stil, eller kör på ett par mörka i blått. Den här typen av byxa finns i många olika prisklasser och stilar och det är bara att hitta din favorit.

mts_best