Vilken manstyp är du?

För dig som är man men kanske inte är fullt medveten om vem du är och i vilket fack du skulle behöva placeras, kommer nu en liten guide som kanske kan få dig att få större förståelse för dig själv. Har du gjort åtskilliga manstest men fortfarande inte riktigt kommit underfund med vem som är ”mannen i ditt liv”? Läs och

begrunda denna artikel som säkerligen låter ganska stereotyp!

Friluftskillen

Om du har en förkärlek för vandring, långfärdsskridskor och äventyr ute i det vilda, är du sannerligen en friluftskille. Dem finns det gott om, inte minst i Sverige. En sådan person trivs bäst ute i det fria på semestern och försöker gärna komma med ursäkter när flickvännen bönar och ber om en shoppingresa till New York. Du passar därför förmodligen bäst med en person som älskar att tälta och kika på fåglar än med någon som är frälst med glitter och glamour. Men det är inget fel i det – det är i naturen du återhämtar dig.

Kontorssnubben

Klär du dig ofta i kostym med vit skjorta och slips och tar du varenda tillfälle i akt att stanna kvar på kontoret efter dagens slut? Du är förmodligen kontorssnubben som kanske hyr en Kontorslokal i en storstad, har eget företag eller jobbar som ekonom eller jurist på någon prestigefylld arbetsplats. Dock finns det kontorskillar som även jobbar med något mer kreativt och deras klädstil kanske mer sträcker sig till en snygg skjorta och chinos. Den gemensamma nämnaren är att de trivs på rena kontor och jobbar gärna över då och då.

Öldrickarpajsaren

Var känner du lyckan flöda mest? Jo, i baren förstås – rent bokstavligt talat för du älskar öl och god mat, gärna på en pub med lite flottig grabbmat. Sallader och mineralvatten är rena giftet enligt dig och du kan komma på dig själv med att ljuga för din partner att du kanske jobbar över när du i själva verket står och sjunger med till någon trubadur ute i vimlet en onsdagskväll. Ölet är din bästa vän och du kan varenda ölsort i världen. Känner du igen dig? Då är du öldrickarpajsaren.

Modelejonet

Det spelar ingen roll om du ska ner till SevenEleven och köpa mjölk – du ska prompt klä dig som om det vore den 31 december och full nyårsafton. Tänk om någon skulle se dig med skäggstubb på 3 mm istället för 2. Hemska tanke! Du är killen som sover med hårspray och senaste numret av Café där det senaste herrmodet

visas upp i coola reportage. Du vaknar gärna en timme tidigare för att välja outfit och det är ju svårt att välja mellan 10 olika, eller hur? Det händer även att du snor lite av din tjejs foundation, men det skulle du aldrig erkänna!

mts_best