Smidig shopping för män

Oavsett om du som man är modeintresserad eller inte så är det alltid en fördel att kunna handla smidigt och prisvärt utan att behöva kompromissa med kvalité eller rådande trender.

Känner du dig lite vilsen i modedjungeln, se då till att fortsätta läsa för bästa tipsen för din garderob.

Tips för smidig shopping

Det har nog inte undgått någon hur smidigt det har blivit att shoppa på nätet. Utvecklingen har gått framåt i raketfart och många e-butiker erbjuder numera snabb och billig frakt samt returer. Utbudet är enormt men en fantastisk utstickare är Thernlunds. På thernlunds.se hittar du allt du behöver på samma ställe, allt till ett bra pris för alla plånböcker och av yttersta kvalité. På Thernlunds kan du få tips om de senaste trenderna och hitta handplockade artiklar för just din kroppsform, stil och smak. Känner du dig det minsta osäker på vad som kan passa just dig så är det bara att fråga deras kunniga personal om råd, precis som att du vore i en fysisk butik. Fynda allt från underkläder, skor och kostymer till jeans och överdelar, tills du har en komplett garderob att vara stolt över.

Bästa starten för din garderob

Oavsett om du är ett riktigt modelejon eller har en mer avslappnad attityd till mode så börjar varje bra garderob med basplagg. Med basplagg menas mer neutrala kläder som går att kombinera med det mesta för att få till en perfekt outfit. Det är plagg som passar i de flesta situationer och som du alltid kan komplettera med något med färgstarkt eller speciellt plagg. Tänk vita och svarta T-shirts och pikétröjor eller vita och ljusa skjortor och hoodies. Jeans och chinos samt stilrena kavajer räknas också in som bra basplagg. Det är kläder du både kan chilla i och använda på mer formella tillställningar. På Thernlunds hittar du allt du behöver för att sätta ihop din ultimata basgarderob. Gillar du inte att shoppa kläder ofta så se till att inhandla allt du behöver i ett svep istället för lite i taget.

Tillför din egen stil i din outfit

Var inte rädd för att uttrycka vem du är i dina kläder. Vi har alla vår egen personlighet och mode är ett bra sätt att uttrycka sig. Gillar du färger och mönster och har en social personlighet så var inte rädd för att sätta på dig den där statement-skjortan som du älskar. Att visa vem man är behöver inte handla om färger utan kan också vara material eller accessoarer. Experimentera med silkesskjortor och linnebyxor! Hitta en riktigt snygg sjal eller härlig hatt och häftiga brillor och glöm inte att skor kan tillföra mycket till en outfit. En fördel med att shoppa online är att du kan prova nya stilar i lugn och ro hemma så att du verkligen hittar ditt verkliga jag!

mts_best