Herrmode hösten 2021

I takt med att sommar går över till höst behöver vi ställa större krav på våra kläder. Kläderna ska inte bara fungera vid många olika tillfällen, utan de får gärna också vara snygga och följa de trender som råder. För hösten 2021 är det den enkla och avslappnade stilen som vi är på jakt efter och här är det lekfullt blandat med sofistikation som gäller.

Om du inte har börjat titta på herrmodet för hösten 2021 ännu är det helt klart hög tid. Löven har börjat få sin vackra och härliga färg och täcker allt från gångvägar till parkbänkar. Shortsen och den kortärmade skjortan är ett minne blott och det är dags att uppdatera garderoben. För att få tillgång till ett stort utbud av kläder rekommenderar vi att du handlar online. Hos NA-KD kan du t.ex. hitta mängder med snygga kläder för herrar som passar perfekt för höstens alla äventyr.

Herrmodet att satsa på

Vad är det då som man ska satsa på för hösten 2021 och vad är det som trendar just nu? Ja, det beror nog helt på vem man frågar, men följer vi de stora catwalk-trenderna är det tydligt att det finns en röd tråd genom de allra flesta designers kollektioner.

Denim och flanell – När det kommer till valet av skjortor är det denim och flanell som det är dags att satsa på. Detta är något som alla män bör ha i sin garderob, just eftersom plaggen är så mångsidiga. Den rutiga flanellskjortan är helt rätt för säsongen och det bästa är att den kommer i många olika färger. Välj en färgsprakande till helgen och en mer dov till arbetet.

Höstens färgpalett – Något som vi också ser väldigt mycket av är skjortor kombinerade med moderna cardigans. Med en cardigan får du den där avslappnade och naturliga stilen och inspirationen är hämtad från Silicon Valley. De färger som vi satsar på i år är allt från brunt och brända toner till elektriska blå som smälter samman i en riktigt härlig höstpalett.

Mönster och detaljer – Inför hösten är det helt rätt att satsa på mönster och detaljer på allt från skjortor till jackor och rockar. Här ska du inte vara allt för försiktig med att ta i, eftersom både bröstfickor, mönster och struktur är helt rätt just nu! Tittar man t.ex. på skjortor har de dubbla bröstfickorna kommit tillbaka, men så har även klassisk manchester.

mts_best